Vacature

coördinator Huisvesting
Vacature

Vacature coördinator huisvesting

voor 28 uur per week

Organisatie

Fries Museum | Keramiekmuseum Princessehof is een organisatie van zelfstandige en eigentijdse musea waar kwaliteit en publiek voorop staan. Het Fries Museum biedt met zijn grote en gevarieerde collectie een spiegel naar het verleden en perspectieven op de toekomst. Het museum is de schatkamer voor erfgoed en beeldende kunst en trekt, verbindt en inspireert zowel bewoners als nationale bezoekers, met in het Fries Verzetsmuseum bijzondere aandacht voor de Tweede Wereldoorlog. Het Princessehof is het nationale keramiekmuseum en het enige rijksmuseum in Noord-Nederland, gevestigd in een 18de eeuws stadspaleis, tevens het geboortehuis van M.C. Escher. Het museum vertelt met zijn hoogstaande collectie actuele en relevante verhalen, van keizerlijk porselein uit China, prachtige art-nouveaukeramiek en Delfts Blauw tot werk van moderne en hedendaagse kunstenaars en ontwerpers. De organisatie van de musea bestaat uit 66 medewerkers met een gezamenlijke omvang van bijna 54 fte, verdeeld over 6 afdelingen (Collecties, Publiek & Presentaties, Facilitaire Zaken, Directie, Finance & Control en Human Resources). Zij werken samen met ruim 180 vrijwilligers en een groot aantal medewerkers die extern worden ingehuurd.

Wij zoeken per 1 januari 2021 een coördinator Huisvesting voor minimaal 28 uur per week.

Wie zoeken wij

Wij zoeken per 1 januari 2021 een ervaren coördinator Huisvesting. Je bent een enthousiaste en resultaatgerichte professional met aantoonbare kennis van onderhoud van gebouwen en van facilitaire zaken. Je hebt meerdere jaren ervaring in een soortgelijke functie, waarbij bewaken van budgetten, maken van onderhoudsplanningen en coördineren van werkzaamheden belangrijke onderdelen waren. Je bent een geboren spin-in-het-web en kunt uitstekend samenwerken. Je levert een actieve bijdrage aan een gezamenlijk resultaat of probleemoplossing.

Door je kennis, ervaring en competenties ben je in staat om samen met je collega coördinator Tentoonstellingsbouw structuur te bieden aan de werkzaamheden van het team Huisvesting & Presentaties. Je beschikt over een overstijgend denkvermogen, zorgt dat onze gebouwen, het interieur en de tentoonstellingen netjes en goed onderhouden zijn en dat de telefonie en ICT goed functioneren. Met je oog voor detail en je kostenbewustzijn kun je op effectieve wijze doelen en prioriteiten bepalen en de benodigde tijd, acties en middelen aangeven om deze doelen te bereiken.

Je onderhoudt een goed contact met onze externe partners en leveranciers en weet ze zodanig aan te sturen dat de afgesproken resultaten worden behaald met de beoogde kwaliteit en binnen de deadlines en begrotingen. Je stelt procedures op om de voortgang van taken en activiteiten van leveranciers, medewerkers en je eigen taken en verantwoordelijkheden te bewaken en zeker te stellen. Je bent klantgericht en dienstverlenend, je onderzoekt de wensen en behoeften van onze interne en externe klanten en handelt hiernaar.

Klik hier voor de volledige functiebeschrijving

Wij bieden

  • een uitdagende baan voor minimaal 28 uur per week
  • een salaris afhankelijk van kennis en ervaring volgens de salarisschalen van de Museum cao
  • een tijdelijke aanstelling voor de duur van een jaar met daarna de mogelijkheid tot verlenging.

 

Wij volgen de Museum cao. Uitzondering daarop is het pensioenfonds: Fries Museum en Keramiekmuseum Princessehof zijn aangesloten bij het ABP.

Solliciteren

Ben jij onze nieuwe coördinator Huisvesting? Stuur dan uiterlijk 1 november 2020 ter attentie van Deirdre Oosterhoff je sollicitatiebrief met motivatie en curriculum vitae per email naar vacature@princessehof.nl onder vermelding van ‘vacature coördinator Huisvesting’.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Deirdre Oosterhoff (hoofd Facilitaire Zaken),

telnr.: 06-52887277.

De eerste sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden op 5 november 2020.

Vervolggesprekken vinden plaats op 12 november 2020.

Fries Museum | Keramiekmuseum Princessehof is een inclusieve organisatie die open staat voor alle groepen in de samenleving. Vanuit ons personeelsbeleid willen we bijdragen aan een arbeidsmarkt waarin iedereen gelijke kansen heeft en waarin geen ruimte is voor discriminatie. We verwelkomen een diversiteit aan achtergronden en kennis en selecteren onze medewerkers op basis van kwaliteiten.

Zie ook www.friesmuseum.nl en www.princessehof.nl.

 

 Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

 

 

 

 

© Keramiekmuseum Princessehof - alle rechten voorbehouden disclaimer