Bezoek

Bezoek

Toegankelijkheid

Voor een museumbezoek heeft u geen coronatoegangsbewijs nodig. Het Princessehof streeft ernaar om zo toegankelijk mogelijk te zijn voor alle bezoekers. Het museum is gevestigd in een oud gebouw, maar is goed toegankelijk voor mindervaliden. Parkeren kan gemakkelijk in de parkeergarage naast het museum. Mensen die het museum niet zelfstandig kunnen bezoeken kunnen gratis een begeleider meenemen. Hulphonden zijn ook welkom.

Twijfelt u over uw bezoek? Neem dan contact met ons op, wij kunnen u adviseren. 058 2 948 958  | info@princessehof.nl

rolstoel

Alle verdiepingen zijn bereikbaar met een lift.

blind of slechtziend

Een blindenstok en blindengeleidehond zijn toegestaan in het museum. We denken na over een nieuw programma voor blinden en slechtzienden. Heeft u daar ideeën bij? Stuur een mail naar activiteiten@princessehof.nl of bel naar 058 255 55 00.

slechthorend of doof

Voor slechthorende en dove mensen is er de rondleiding met gebarentaal. Deze kunt u hier boeken. We denken na over een nieuw programma voor slechthorende en dove mensen. Heeft u daar ideeën bij? Stuur een mail naar activiteiten@princessehof.nl of bel naar 058 255 55 00. 

dementie

Voor mensen met dementie is er een speciale rondleiding, gegeven door museumgidsen die hiervoor zijn opgeleid. Deze kunt u hier boeken. Heeft u ideeën bij andere manieren om het museum voor mensen met dementie toegankelijk te maken? Stuur een mail naar activiteiten@princessehof.nl of bel naar 058 255 55 00. 

bezoek op maat

Heeft u vragen of speciale wensen? We kunnen altijd kijken wat er mogelijk is of het past wellicht binnen een concept wat we al aan het ontwikkelen zijn. Neem hiervoor contact op via info@princessehof.nl

calamiteiten

Het museum beschikt over een calamiteitenplan waarvan evacuatie van bezoekers die extra begeleiding nodig hebben onderdeel uitmaakt. Bij calamiteiten dient u in alle gevallen de dienstdoende beveiligingsmedewerker aan te spreken.

© Keramiekmuseum Princessehof - alle rechten voorbehouden disclaimer