Schoolbezoek

Schoolbezoek

Onderwijs

Wij vinden cultuureducatie belangrijk. Het onderwijs is een belangrijke doelgroep voor het Princessehof. Wij werken vanuit de filosofie dat een bezoek aan ons museum een onvergetelijke ervaring moet zijn, waarbij je plezier hebt en onder de indruk raakt van de ontmoeting met de echte objecten. Een bezoek aan het Princessehof zorgt ervoor dat kinderen en jongeren zichzelf en de wereld om hen heen met andere ogen bekijken. Een museum dat inspireert. 

Aanbod

De onderwijsprogrammeurs werken doorlopend aan programma's voor het Primair Onderwijs, Voortgezet Onderwijs en Middelbaar Beroepsonderwijs. Dit aanbod vindt u onder de betreffende kopjes hieronder. Wilt u meer informatie, heeft u vragen of suggesties, neem dan contact op met op met onze programmeurs Mariska de Boer en Inge Hekman via onderwijs@princessehof.nl of (058) 255 55 00.

Corona

Wij dragen zorg voor een veilige situatie voor leerlingen, docenten en museumpersoneel tijdens het bezoek aan tentoonstellingen. Mocht het volgens de op het moment dat u langs wilt komen geldende RIVM-protocollen niet mogelijk zijn een bezoek aan het museum te brengen, dan overleggen we graag op maat over een alternatief digitaal bezoek met een museumdocent, of een museumdocent die op school komt. Neem vooral contact met ons op om dat te bespreken! Wij staan open voor alle mogelijke oplossingen.

© Keramiekmuseum Princessehof - alle rechten voorbehouden disclaimer