Voorjaarsvakantie

Bestel het gratis knutselpakket
Voorjaarsvakantie

Knutsel thuis een eigen fantasiewezen met het Princessehof

Bestel het gratis knutselpakket

Speciaal voor de voorjaarsvakantie halen gezinnen het Princessehof in huis met een gratis knutselpakket. In een online workshop, te volgen via de website van het museum, maakt de hele familie een masker geïnspireerd op de tentoonstelling Human After All. Met de instructievideo van Sarah van der Meere en het knutselpakket op de eettafel bent u de hele middag zoet, ook leuk voor de kleintjes. Het gratis knutselpakket is te bestellen door een mailtje te sturen naar info@princessehof.nl, vermeld dan ook het adres en uit hoeveel mensen het huishouden bestaat. Wees er snel bij, want op = op. 

Bestel het gratis knutselpakket
Normaliter organiseert het stadspaleis midden het centrum van Leeuwarden elke schoolvakanties verrassende, creatieve workshops voor het hele gezin. Nu is het museum nog tot zeker 3 maart gesloten. Toch biedt het Princessehof de mogelijkheid alle jonge kunstenaars in de dop thuis te laten kennismaken met de wonderlijke wereld van maskers. Verf, penselen en alle benodigde materialen worden gratis meegeleverd en begeleiding vindt plaats aan de hand van een instructievideo van Sarah van der Meere, één van de maskermeiden. Onder haar deskundige begeleiding maakt het hele gezin een zelfverzonnen alter ego. Wordt het een fantasie wezen? Of een mens met de neus van een goudvis of toch een poes met een hondenkop? Ideaal voor een creatieve middag tijdens de voorjaarsvakantie!

Meedoen?
Stuur een mailtje met uw naam, adres en uit hoeveel personen het gezin of huishouden bestaat naar info@princessehof.nl. Maar wacht niet te lang met bestellen, want er zijn maar een beperkt aantal pakketten beschikbaar!

© Keramiekmuseum Princessehof - alle rechten voorbehouden disclaimer