Kerstvakantie

Workshop
Kerstvakantie

Kerstworkshop Maskermeiden in het Princessehof

Gek op verkleden, kunstenaar in de dop of gewoon een rijke fantasie? Tijdens de kerstvakantie is een bezoek aan het Princessehof extra leuk voor de hele familie! Volwassenen bezoeken de spectaculaire tentoonstelling Human After All (mét bijpassende speurtocht voor kinderen). Iedere dinsdag tot en met donderdag tussen 12.00 en 14.00 uur is er een workshop met vrije inloop voor kinderen. Samen met de Maskermeiden, met knutseljuf Sarah van der Meere, gaan deelnemers aan de slag met een masker van een fantasiewezen. De workshop is gratis voor kinderen op vertoon van een volwassene.

Foto door Ruben van Vliet
Foto door Ruben van Vliet

Tijdens de kerstvakantie, van 22 tot en met 24 december en van 29 tot en met 31 december, sluiten kinderen aan bij de workshops die worden begeleid door knutseljuf Sarah van der Meere. Met een afgeronde minor Acting with Masks aan de Oslo Metropolitan University is zij de aangewezen persoon om de kinderen met alledaagse materialen een zelfverzonnen alter ego te laten maken. De activiteit ligt in het verlengde van de tentoonstelling Human After All. Na afloop van de workshop krijgen deelnemers hun eigen museumstuk naar huis: van een poes met een hondenkop tot een vis met een paardenstaart.

Kerst in het Princessehof
Een bezoek aan het Princessehof tijdens de kerstvakantie is leuk voor de hele familie! Breng een bezoek aan Human After All met de speciaal voor de tentoonstelling ontwikkelde familieroute. Vergeet niet de Escher kelder met een levensgrote illusie van straatkunstenaar Leon Keer te bezoeken. Voor een prettig, verantwoord bezoek hanteert het museum een aantal speciale huisregels: voorafgaand en tijdens het bezoek. De huisregels staan op www.princessehof.nl.

© Keramiekmuseum Princessehof - alle rechten voorbehouden disclaimer