Partners

Partners

Prins Bernhard Cultuurfonds

Het Prins Bernhard Cultuurfonds is bevlogen pleitbezorger van cultuur, natuur en wetenschap in Nederland en daarbuiten. Met financiële bijdragen, opdrachten, prijzen en beurzen stimuleren ze bijzondere initiatieven en talent.

Als inspirator van hedendaags mecenaat geeft het Prins Bernhard Cultuurfonds particulieren, stichtingen en bedrijven onafhankelijk en deskundig advies over filantropie.

Het Prins Bernhard Cultuurfonds maakte de tentoonstellingen Sexy Ceramics (2016), Made in Holland (2018), Gezonken Schatten (2019) en Korea. Poort naar een rijk verleden (2021) mede mogelijk, net als het ontwikkelde kookboek (2021), het tegeltableau van Maria Louise (2021), Maria Louise was here (Son et Lumière, 2021) en het Ceramic Connection vernieuwingstraject (2021). Verder ondersteunt het fonds wetenschappelijk onderzoek via stipendium conservatoren naar de collectie Zhangzou. Ook de herinrichting van Keramiekmuseum Princessehof in 2017 werd mede mogelijk gemaakt door het Prins Bernhard Cultuurfonds.

Het Prins Bernhard Cultuurfonds   -  de kunst van het geven.

© Keramiekmuseum Princessehof - alle rechten voorbehouden disclaimer