Hoe werkt het bij ons?

Hoe werkt het bij ons?

Praktische informatie

Openingstijden

Het museum is open van dinsdag tot en met zondag van 11.00 tot 17.00 uur.

COVID-19

Wij dragen zorg voor een veilige situatie voor leerlingen, docenten en museumpersoneel tijdens het bezoek aan tentoonstellingen. Mocht het volgens de op het moment dat u langs wilt komen geldende RIVM-protocollen niet mogelijk zijn een bezoek aan het museum te brengen, dan overleggen we graag op maat over een alternatief digitaal bezoek met een museumdocent, of een museumdocent die op school komt. Neem vooral contact met ons op om dat te bespreken! Wij staan open voor alle mogelijke oplossingen.

En net als u houden we nauwlettend in de gaten wat op het moment dat een groepsbezoek is gepland wel of niet mogelijk is. Heeft u na het raadplegen van Rijksoverheid vragen die niet beantwoord zijn, neem dan contact met ons op.

Zolang we met corona-maatregelen van doen hebben, is een onderwijsgroepsbezoek alleen mogelijk onder begeleiding van een museumdocent. Een zelfstandig bezoek met een groep is niet mogelijk, omdat wij ieders veiligheid op zaal dan niet kunnen borgen. Wij vragen hiervoor uw begrip.

Museumdocenten

Onze museumdocenten begeleiden de programma’s. Zij hebben allemaal een onderwijsachtergrond. Uiteraard blijft u zelf verantwoordelijk voor uw groep.

Voorwaarden

Alle voorwaarden kunt u hier nog eens nalezen.

Prijzen

Kinderen tot en met 17 jaar mogen gratis naar het museum. Voor begeleiding- en materiaalkosten vragen wij € 5 per leerling, met een minimum van 10 leerlingen. Een beeldende verwerking bij Kunst & Klei kost € 5 extra.

Arriva

Maak gebruik van het OV schoolticket van Arriva, lees meer.
LET OP! Tijdens de tentoonstelling FEEST! nemen wij de kosten hiervan als cadeautje voor onze rekening! De voorwaarden voor het boeken blijven gelijk.
Is het voor u niet mogelijk om met Arriva te reizen, vraag dan bij onze collega Tineke Burmania naar een oplossing op maat.

Meer weten of bezoek plannen?

Voor meer informatie of het plannen van een bezoek kunt u contact opnemen met Tineke Burmania via 058 294 89 58 of t.burmania@princessehof.nl

© Keramiekmuseum Princessehof - alle rechten voorbehouden disclaimer