Hoe werkt het bij ons?

Hoe werkt het bij ons?

Praktische informatie

Openingstijden

Het museum is open van dinsdag tot en met zondag van 11.00 tot 17.00 uur.

Museumdocenten

Onze museumdocenten begeleiden de programma’s. Zij hebben allemaal een onderwijsachtergrond. Uiteraard blijft u zelf verantwoordelijk voor uw groep.

Prijzen

Kinderen tot en met 17 jaar mogen gratis naar het museum. Voor begeleiding- en materiaalkosten vragen wij € 6,00 per leerling, met een minimum van 10 leerlingen. Een beeldende verwerking in het atelier kost € 6,00 extra.
* voor een Engelstalige rondleiding geldt een toeslag van € 3,00 p.p.

Arriva

Maak gebruik van het OV schoolticket van Arriva, lees meer.

Een programma boeken

Neem voor meer informatie over boekingen en het aanvragen van een onderwijsprogramma contact op met onze collega’s van officemanagement via (058) 294 89 58 of maak gebruik van het onderstaande formulier. Dat komt via boekingen@princessehof.nl bij hen terecht.  

Vul het formulier zo volledig mogelijk in en druk op verzenden. Velden gemerkt met * zijn verplicht om in te vullen. In het formulier is extra ruimte voor specifieke vragen en opmerkingen. Na ontvangst van het formulier nemen wij zo gauw mogelijk contact met u op. 

Reserveren kan tot drie weken van tevoren. Wanneer u een boeking wilt doen voor meerdere klassen tegelijk, dan is het verstandig dit eerder te doen en telefonisch contact te zoeken. 

Meer weten?

Heb je inhoudelijke vragen of suggesties over ons onderwijsaanbod, of ben je op zoek naar meer informatie dan op onze site te vinden is? Neem dan contact met ons op via onderwijs@princessehof.nl of (058) 294 89 58.  

Aanvraagformulier onderwijsprogramma

© Keramiekmuseum Princessehof - alle rechten voorbehouden disclaimer