Word Vriend

Altijd gratis toegang
Voor liefhebbers, verzamelaars, makers
Word Vriend

Word Vriend

Voor de makers, de verzamelaars en de liefhebbers

Keramiek is een poort naar andere werelden. Meer dan welk ander medium ook is keramiek van alle tijden en van iedereen. Door de mens gemaakt, gebruikt en gekoesterd, nuttig en verleidelijk.  

De Vereniging van Vrienden van Keramiekmuseum Princessehof is dé nationale vereniging voor keramiekliefhebbers. We verzamelen toonaangevende keramiek en bewaren deze voor de komende generaties. We steunen het Princessehof bij het maken van relevante tentoonstellingen en brengen jongeren in aanraking met keramiek in prikkelende onderwijsprogramma’s. Zoals de, door de Vrienden gesponsorde, jaarlijkse ontwerpwedstrijd voor het voortgezet onderwijs. 

Voordelen

Draagt u het museum een warm hart toe? Word dan lid van de Vereniging van Vrienden van Keramiekmuseum Princessehof. Als Vriend of Vriendin heeft u het gehele jaar gratis toegang tot het museum. Daarnaast organiseert de vereniging exclusieve activiteiten als lezingen, rondleidingen, veilingen en excursies naar interessante bestemmingen in binnen- en buitenland. Ook steunt de vereniging de aankopen van hedendaagse keramiek.

Uw voordeel als Vriend of Vriendin van het museum:
- het gehele jaar gratis toegang tot het Princessehof
- persoonlijke uitnodiging voor openingen van tentoonstellingen
- exclusieve deelname aan lezingen en symposia
- exclusieve deelname aan excursies en buitenlandse reizen
- gratis koffie/thee in de theesalon
- 2x per jaar ontvangt u de vriendenkrant

Aanmelden


Een nieuwe vriend(in) is altijd welkom, het lidmaatschap kost slechts € 37,50 per jaar. Een partnerlidmaatschap kost € 17,50. Wilt u lid worden, vul dan het formulier zo volledig mogelijk in en klik op de knop aanmelden. Wilt u een (extra) donatie doen aan het Princessehof? Dan kan via onze donatiepagina.

Ook kunt u zich schriftelijk aanmelden via Keramiekmuseum Princessehof, Postbus 1239, 8900 CE Leeuwarden (of via vriend@princessehof.nl).

Word vriend van het Princessehof

© Keramiekmuseum Princessehof - alle rechten voorbehouden disclaimer