Met het openbaar vervoer

Met het openbaar vervoer

Arriva schoolticket

Niets is leuker dan een culturele uitstap met de hele klas, maar speciaal vervoer huren is duur en ouders inschakelen geeft veel gedoe. Arriva heeft daarom speciaal voor scholen in Fryslân een speciaal, zeer voordelig OV schoolticket ontwikkeld: voor slechts €30,- kan iedere PO klas met bus en trein van Arriva van en naar het Princessehof reizen. Voor een VO klas is dat €50,-.

De reis met het openbaar vervoer is een avontuur op zich en de klas leert spelenderwijs wat openbaar vervoer is en hoe het werkt. Daarnaast biedt een schoolticket ieder kind nog een extra avontuur: met het eigen ticket kan elk kind de reis en het bezoek aan het Princessehof nog een keer voordelig overdoen met ouders of familie!

gratis vervoer tijdens de tentoonstelling FEEST!

Als feestelijk cadeau nemen wij de kosten van het Arriva schoolticket van u over tijdens de gehele tentoonstellingsperiode van FEEST! Geeft u tijdens het maken van de boeking bij Tineke Burmania aan of u hier gebruik van wilt maken?

alles op een rij:

  • De OV schoolticket is speciaal bedoeld voor primair onderwijsscholen en voortgezet onderwijsscholen in Fryslân
  • Deze ticket biedt schoolklassen van de basisschool en het voortgezet onderwijs de mogelijkheid om met het OV (bus en trein) van Arriva naar het museum te komen.
  • De OV schoolticket kost voor PO € 30,- en voor VO €50,-
  • Maximaal 30 personen
  • Alleen na 9.00 uur te gebruiken.
  • Te gebruiken op alle treinen en bussen van Arriva in Fryslan (excl. opstapper/belbus en buurtbus). 

meer weten?

Voor meer informatie over de boeking van het schoolticket en een onderwijsprograma bel je met Tineke Burmania, 058-2555500. E-mailen mag natuurlijk ook:onderwijs@princessehof.nl. Tineke plant het bezoek en overlegt over een haalbare aanvangsttijd van het programma in het museum, in aansluiting op de reistijd. Na boeking ontvangt de school per klas een envelop met daarin de OV tickets voor de kinderen en begeleiders. 

© Keramiekmuseum Princessehof - alle rechten voorbehouden disclaimer