Workshop Kimchi maken

met Annejil Suk
Workshop Kimchi maken

Kimchi is hét nationale (bij)gerecht van Korea, deze pittige gefermenteerde kool is supergezond en wordt los gegeten of in soep, stoof of pannenkoek verwerkt. In de workshop maken we zelf deze superfood! Na afloop mag de eigen gemaakte kimchi mee in een mooie grote weckpot. 

De workshop wordt gegeven door Annejil Suk. Annejil werd op haar derde levensjaar geadopteerd uit Zuid-Korea en sindsdien woont ze in Leeuwarden. Na een bezoek aan haar geboorteland raakte Annejil gefascineerd door de cultuur en het eten. Sinds 2013 laat zij Noord-Nederland kennis maken met de koreaanse keuken. Eerst via Foodtruck Seoul Sister en later met restaurant Seoulmates aan de Eewal in Leeuwarden. Annejil was ook onderdeel van de klankbordgroep bij de tentoonstelling Korea.

Datum: zondag 24 oktober 2021 en 30 januari 2022 om 13.15u.
Duur: 2 uur
Prijs: €40,- inclusief museumentree, een weckpot en alle ingrediënten. 
Aanmelden: via de link (ga naar 24 oktober of 30 januari om de workshop te selecteren)

Annejil Suk
© Keramiekmuseum Princessehof - alle rechten voorbehouden disclaimer