Maak kennis met pottendraaien

met Lies Keramiek
Maak kennis met pottendraaien

Maak kennis met pottendraaien

in atelier Lies Keramiek

Deze activiteit is uitverkocht, aanmelden is niet meer mogelijk.

Maak kennis met de kunst van het pottenbakken in deze laagdrempige workshop. In samenwerking met Lies Keramiek organiseren we verschillende keramiekworkshops en masterclasses bij de tentoonstelling Korea. Tijdens de workshop maak je zelf, met behulp van een draaischijf, een potje of beker. Het werk wordt daarna gebakken en geglazuurd, en na 4-6 weken kan het worden opgehaald. De workshop is geïnspireerd op de traditionele kimchipotten, te zien in de tentoonstelling. 

De workshop is inclusief materialen, een kopje thee met iets lekkers erbij en een entreeticket voor de tentoonstelling Korea. 

Datum: zaterdag 5 maart 2022
Tijd: 13:30 - 15:30 uur
Locatie: Atelier Lies Keramiek aan het Blokhuisplein 40 te Leeuwarden
Prijs: 45 euro (incl. materialen en museumentree Princessehof)
Aanmelden: Deze activiteit is uitverkocht, aanmelden is niet meer mogelijk.

Let op: Coronatoegangsbewijs verplicht.
Goed voorbereid op pad? Kijk bij onze CoronaCheck FAQ.

Lies van Huet
Lies van Huet

Over Lies Keramiek

Lies van Huet is keramiste sinds 1980. Door jarenlange ervaring en aanvullende cursussen heeft ze veel kennis en vakmanschap opgebouwd. Lies is gespecialiseerd in handvormen en raku,een eeuwenoude Japanse baktechniek. In haar eigen werk laat zij zich inspireren door emoties en de wereld om haar heen. Elk ontwerp vertelt een verhaal. Lies geeft al jaren met veel plezier cursussen en workshops in haar atelier in de voormalige gevangenis van Leeuwarden, de Blokhuispoort.

© Keramiekmuseum Princessehof - alle rechten voorbehouden disclaimer