Workshop Kimchipotten draaien

voor gevorderden
Workshop Kimchipotten draaien

Workshop Kimchipotten draaien voor gevorderden

bij atelier Lies Keramiek

In samenwerking met Lies Keramiek organiseren we verschillende keramiekworkshops bij de tentoonstelling Korea. Tijdens deze speciale workshop voor gevorderden wordt een traditionele Kimchipot met deksel gedraaid. De pot wordt vervolgens gebakken op steengoed temperatuur en geglazuurd volgens de Koreaanse traditie en techniek. Deze workshop is geschikt voor ervaren keramisten, voor beginnende keramisten raden we de workshop pottenbakken aan.

De workshop is inclusief materialen, lunch, een kopje thee met iets lekkers erbij en een entreeticket voor de tentoonstelling Korea. 

Datum: 21 januari 2022 (uitverkocht) en 11 februari 2022
Tijd: 10:00 - 16:30 uur
Locatie: Atelier Lies Keramiek aan het Blokhuisplein 40 te Leeuwarden
Prijs: 125 euro (incl. materialen, lunch en museumentree voor het Princessehof)
Aanmelden: via de website van Lies Keramiek

Let op: Coronatoegangsbewijs verplicht.
Goed voorbereid op pad? Kijk bij onze CoronaCheck FAQ.

Lies van Huet
Lies van Huet

Over Lies Keramiek

Lies van Huet is keramiste sinds 1980. Door jarenlange ervaring en aanvullende cursussen heeft ze veel kennis en vakmanschap opgebouwd. Lies is gespecialiseerd in handvormen en raku,een eeuwenoude Japanse baktechniek. In haar eigen werk laat zij zich inspireren door emoties en de wereld om haar heen. Elk ontwerp vertelt een verhaal. Lies geeft al jaren met veel plezier cursussen en workshops in haar atelier in de voormalige gevangenis van Leeuwarden, de Blokhuispoort.

© Keramiekmuseum Princessehof - alle rechten voorbehouden disclaimer