Opening

Handle with care
Opening

Opening Handle with care

26 november

koop tickets

Op zaterdag 26 november wordt de nieuwe tentoonstelling Handle with Care officieel geopend. Iedereen is welkom, reserveren is aangeraden (via de knop hierboven).

Programma

12.00 Welkomstwoord door directeur Kris Callens en curator Dr. Wendy Gers
          met korte presentaties van vier kunstenaars (Marie-Josée Comello, Bastienne Kramer, Charlotte Eta Mumm & Pablo Ponce)
12.30 performance Neha Kudchadkar (ook om 14.30)
13.30 rondleiding Dr. Wendy Gers* (ook om 15.30)

*er zijn beperkt plekken bij deze rondleiding, aanmelden is aangeraden. Ga naar de ticketpagina en selecteer bij 26 november de tour van Dr. Wendy Gers.
Het is een flexibel programma en het museum is de hele dag gratis geopend, ontdek ook de andere tentoonstellingen. Zoals Oost en West, de Escherkelder en natuurlijk de nieuwe grote tentoonstelling Feest!

Handle with care draait om de hand en gebaren - uitingen van intimiteit, mededogen, stilte, dwang, arbeid en feest. De universele rol van handen en vingers in het leven van mens en dier is in deze tentoonstelling gevangen in keramiek.
Curator Dr. Wendy Gers selecteerde voor Handle with care 37 werken rond dit thema. De tentoongestelde werken variëren van archeologische vondsten tot de nieuwste hedendaagse aanwinsten, bruiklenen van up-and-coming kunstenaars en parels uit het depot van het Princessehof.
Een eclectische verzameling uit verschillende tijden en streken, waarin bekende en onbekende makers hun indrukken soms letterlijk in de klei hebben achtergelaten.

© Keramiekmuseum Princessehof - alle rechten voorbehouden disclaimer