Gratis feestelijke opening

Porseleinkoorts
Gratis feestelijke opening

Opening: Porseleinkoorts

Zaterdag 2 maart: gratis opening met feestelijk programma

koop tickets

Kom naar de feestelijke opening van Porseleinkoorts! Op zaterdag 2 maart is het museum gratis open. Met een feestelijk programma vieren we de opening van deze nieuwe tentoonstelling. Loop mee met een speedtour door de expositie. Geniet van live muziek, geïnspireerd op de 18de eeuw. En steek zelf de handen uit de mouwen en ga aan de slag in het Kleicafé. Net als de museumentree zijn alle activiteiten gratis.  

Muziek

Geïnspireerd op de tentoonstelling presenteert het TOK!-Kwartet de hele zaterdag 18de-eeuwse live kamermuziek. Het TOK!-Kwartet werd in 2022 opgericht door internationale masterstudenten van het Prins Claus Conservatorium. Het kwartet bestaat uit Vukica Rasovic en Alba Gonzalez Blanco op de viool, Andreia Martins Florindo op de altviool en Elena Rota op de cello.

Wij willen graag dat iedereen, ongeacht persoonlijke situatie, mee kan doen met onze activiteiten. Heeft u bijvoorbeeld behoefte aan een gereduceerd tickettarief of bent u benieuwd of een activiteit ook aansluit bij uw zorgbehoefte? Neem dan contact met ons op via activiteiten@princessehof.nl

Bent u doof of slechthorend? Wij schakelen graag een NGT-tolk voor u in.
Mail dan uiterlijk twee weken voor de start van het programma naar activiteiten@princessehof.nl

Een museumbezoek zonder prikkels? Speciaal voor bezoekers die snel overprikkeld of moe zijn faciliteren we graag een prikkelarm museumbezoek. Op aanvraag van een prikkelarm bezoek, openen we de deuren van het museum een uur eerder. Kijk hier voor meer informatie.

© Keramiekmuseum Princessehof - alle rechten voorbehouden disclaimer