Onderwijsmiddag

donderdag 19 januari 2023
Onderwijsmiddag

Onderwijsmiddag

 

Donderdag 19 januari 2023 ontmoeten wij je graag tijdens een feestelijke onderwijsmiddag in Keramiekmuseum Princessehof.

Tot en met de zomervakantie is het feest in Keramiekmuseum Princessehof! Kom deze middag met je collega’s naar de tentoonstelling FEEST! en ontdek welke feesten gevierd worden, door tijden en culturen heen. Deze tentoonstelling sluit prachtig aan op het landelijke project Weet wat je viert en kan daardoor in de klas makkelijk uitgebreid worden met lessuggesties naar voorkeur. Om het nog feestelijker te maken, trakteren we scholen op gratis busvervoer en krijgen leerlingen en studenten een terugkomkaartje waarmee zij met twee volwassen gratis naar het museum mogen!

Uiterlijke aanmelddatum 11 januari! 

Programma
16.00 Inloop met koffie/thee
16.15 Welkomstwoord
16.30 Onderwijsprogramma’s per doelgroep uitgelicht
17.30 Einde programma Keramiekmuseum Princessehof

Extra aanbod
17.45–18.45 Kom je ook naar de onderwijsavond in het Fries Museum? Dan bieden we je graag een stevig hapje en een drankje aan. We wandelen gezamenlijk naar het Fries Museum.

Vroegboekkorting
Tijdens de onderwijsmiddag kan je gebruik maken van onze vroegboekkorting: doe je een voorlopige boeking bij onze collega's Tineke en Jettie? Dan krijg je voor één groep van één school op één programma €1,- korting per leerling/student in het kalenderjaar 2023!Aanmelden

© Keramiekmuseum Princessehof - alle rechten voorbehouden disclaimer