Bezoek

Bezoek

Kinderen

Wist u dat het Princessehof gratis is voor kinderen t/m 17 jaar? In de schoolvakanties zijn er speciaal voor kinderen creatieve workshops. Ook wordt er ieder jaar Princessedag gevierd en kinderen kunnen met de hele schoolklas naar het museum. Klik hier voor alle kinderactiviteiten.

Feest

Een bezoek aan Feest! wordt voor gezinnen nog leuker door de interactives in de tentoonstelling. Toon je tafeldek-skills en dek een echte feesttafel. Schrijf je eigen kerstverhaal en maak de mooiste of gekste versie van een kerststal. Zet jouw naam op de feestkalender en kom erachter wie er nog meer jarig zijn op jouw verjaardag. Of deel jouw meest geslaagde feestverhaal met alle museumbezoekers. Met de mooiste selfies in de selfie-hoek maak jij het feest helemaal compleet. De interactives zijn door de hele tentoonstelling te vinden. 

foto door Ruben van Vliet
foto door Ruben van Vliet
Foto door Ruben van Vliet
Foto door Ruben van Vliet

Museumkids

In de rol van museuminspecteur is een bezoek aan het Princessehof voor kinderen t/m 12 jaar extra spannend! Ze maken notities tijdens het bezoek en laten hun inspectie achter op museumkids.nl. Lees snel hoe dat moet!

Princessedag 

Elk jaar vieren we Princessedag in de Prinsentuin of in onze eigen tuin. Houd de website in de gaten voor de volgende editie.

© Keramiekmuseum Princessehof - alle rechten voorbehouden disclaimer