Taxatiedag met Frans Leidelmeijer

11 april 2016

Heeft u op zolder nog oude serviesstukken, schilderijen of andere kunst liggen en bent u benieuwd naar de achtergrond en waarde? Op zondag 15 mei organiseert Keramiekmuseum Princessehof in samenwerking met Frans Leidelmeijer een taxatiedag voor objecten uit de 20ste eeuw. 

Taxatiedag

Op zondag 15 mei zit Frans Leidelmeijer voor u klaar om de waarde van uw oude schilderijen, serviesstukken of andere kunst te bepalen. Frans Leidelmeijer kennen we van Tussen Kunst en Kitsch en is dé kunstkenner van de 20ste eeuw. De conservatoren van het Princessehof en het Fries Museum zijn ook aanwezig om meer te vertellen over de achtergrond van uw kunstwerken. Op vertoon van uw toegangsbewijs kunt u twee voorwerpen vrijblijvend en kosteloos laten taxeren. Wilt u zeker zijn van een plekje? Meldt u zich dan aan via de website van Keramiekmuseum Princessehof, u kunt dan ook een tijdvak kiezen. Bekijk na afloop van de taxatie het museum en geniet van de bijzondere tentoonstelling De 20ste eeuw – keramiek als spiegel van de tijd.

Tentoonstelling

Met de tentoonstelling De 20ste eeuw zet het museum keramiek neer als het cultureel geheugen van de 20ste eeuw. De roaring twenties, de suikerspinkapsels van de jaren 60 en de eerste mens op de maan, maar ook het engagement van de jaren 70 en het ik-tijdperk: maatschappelijke ontwikkelingen werken door in kunst en design. De tentoonstelling is nog te zien tot en met 3 juli.

Op zondag 15 mei bent u tussen 14.00 en 16.00 welkom in het Princessehof om uw voorwerpen te laten taxeren op vertoon van uw toegangsbewijs (€12,-). Meld u aan via de website van Keramiekmuseum Princessehof.