Bezoek

Bezoek

Groepen

Komt u met een gezelschap? U bent van harte welkom om in groepsverband het museum te bezoeken. Maak er een bijzonder museumbezoek van met een rondleiding, workshop of boek een arrangement! 
Combineer uw bezoek met een hapje en drankje in de moderne theesalon of bij mooi weer in de vernieuwde museumtuin. Bezoek ook de prachtige cadeauwinkel met hip design en unieke accessoires.

Samen kunnen we ook altijd een arrangement op maat maken. Er is veel mogelijk. In overleg kunt u met een gezelschap het museum ook in de avonduren bezoeken.

Rondleiding Princessehof

U kunt als speciale mogelijkheid zelf een rondleiding boeken voor uw gezelschap (vanaf 10 personen). Deze rondleiding wordt gegeven door een van onze eigen gidsen of een conservator. De duur van een rondleiding is ongeveer een uur.

Tijdens deze rondleiding komt u details en achtergronden te weten die voor reguliere bezoekers verborgen blijven. Een inspirerende aanvulling op een dagje Leeuwarden of een interessant onderdeel van uw bedrijfsuitje!

Om de kwaliteit te kunnen waarborgen bedraagt het maximum aantal deelnemers 15 personen per gids. Naast het groepstarief van € 9,50 per persoon (geldig vanaf 10 personen) betaalt u voor de gids een toeslag van € 5,- per persoon (geldig bij minimale groepsgrootte van 10 personen). Voor een rondleiding door een conservator betaalt u € 7,50 per persoon (geldig bij minimale groepsgrootte van 10 personen).

Het thema voor een groepsrondleiding kunt u zelf bepalen, bijvoorbeeld
- actuele tentoonstelling 
- topstukken van het museum 
- collectieonderdeel (bijvoorbeeld de collectie art nouveau) 
- thematische rondleiding (flora & fauna, erotiek op keramiek, etc.) 
- combinatie van bovengenoemde thema’s is uiteraard ook mogelijk

Komt u niet aan het minimum aantal deelnemers, wilt u met meer deelnemers komen of heeft u andere wensen dan kunnen we een 'arrangement op maat' voor u samenstellen. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Speciale aanvragen: avondopenstelling en bruidsreportages

Wilt u het museum bezoeken in de avond of een wonderschone bruidreportage tussen de collectiestukken? Neem dan vrijblijvend contact op via evenementen@princessehof.nl of bel 058-2948958.

Het Princessehof is rolstoelvriendelijk en beschikt over een theesalon met museumtuin.

© Keramiekmuseum Princessehof - alle rechten voorbehouden disclaimer