Maak uw bezoek nog leuker

Arrangementen

Wilt u van uw bezoek iets speciaals maken? Dat kan met een van onze voordelige arrangementen. De theesalon is onlangs vernieuwd en de menukaart is samengesteld met behulp van een professionele theesommelier. Wist u bijvoorbeeld dat kaas en thee een bijzonder goede combinatie is? We serveren een wereld aan thee en het gebak is vers. Ontdek het allemaal in onze theesalon.

Bezoekt u het museum met een groep? Bekijk hier onze groepsarrangementen.

Arrangement Dutch Design

Ontdek de Dutch Design hoogtepunten van Keramiekmuseum Princessehof onder leiding van een ervaren rondleider. Nadat u het museum heeft bekeken, kan u gezellig napraten in de theesalon onder het genot van een kop koffie of thee en een assortiment typisch Hollandse koekjes.
Prijs: € 19,25 per persoon

Arrangement Made in Holland

Bezoek de tentoonstelling Made in Holland: 400 jaar wereldmerk en geniet in de theesalon van unieke theesoorten en typisch Hollandse koekjes.
Prijs: € 14,25 per persoon

Avondopenstelling

Ook zijn er mogelijkheden om het museum in de avonduren te bezoeken. Vraag gerust naar de mogelijkheden. 

Unieke bruidsreportage 

Wist u dat u ook een bruidsreportage kunt laten maken in het museum?

Boekingen

Voor meer informatie en boekingen van arrangementen kunt u contact opnemen met Tineke Burmania of Joukje Brouwer via (058) 2 948 958 of mailen naar info@princessehof.nl. Een Museumkaart is niet geldig in combinatie met een arrangement.

Het Princessehof is rolstoelvriendelijk en beschikt over een theesalon met museumtuin.